Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζητήστε το όνομα ή τον κωδικό του προϊόντος

Αποτελέσματα Κατηγοριών:

Αποτελέσματα Προϊόντων:

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα με αυτά τα κριτήρια
Προχωρημένη Αναζήτηση
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης; Καλως ήρθατε!
Εγγεγραμμένος πελάτης
Είστε ήδη μέλος; Συνδεθείτε:
0
0.00€
Το καλάθι σας είναι άδειο
Εταιρικό Προφίλ

Το τυπογραφείο iEktiposi.com στα Χανιά, από το 2010 σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών σας με τον καλύτερο τρόπο.

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε με μεράκι, ιδέες και προϊόντα για να βοηθήσουμε να διακοσμήσετε τον χώρο σας, να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη ή να καλύψουμε τις ανάγκες της επιχείρησή σας, .

Εκτυπώνουμε κατ' απαίτηση - που σημαίνει ότι οτιδήποτε παράγουμε είναι ειδικά για εσάς μετά την παραγγελία.

Η δημιουργική ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους γραφίστες, τεχνίτες και εξιδεικευμένα άτομα ο καθένας στον τομέα του.

Χρησιμοποιούμε κορυφαίο επαγγελματικό εξοπλισμό εκτύπωσης ο οποίος αναεώθηκε ριζικά το 2021. Πιστοποιημένα ποιοτικά υλικά που συνδυάζονται στενά με την άρτια τεχνογνωσία μας παράγουν άριστα αποτελέσματα. Βελτιώσαμε τόσο την ταχύτητα εκτύπωσης όσο και την ποιότητα των υπηρεσιών και διαδικασιών μας με εξειδικευμένο λογισμικό και τεχνολογίες βαθμονόμησης χρωμάτων (color calibration).
 

Η προσοχή που δίνουμε στη λεπτομέρεια εγγυάται ότι κάθε παραγγελία ολοκληρώνεται με τα υψηλότερα πρότυπα και ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας αφήσει απόλυτα ευχαριστημένους.
 

Εξυπηρετούμε όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας για ψηφιακές εκτυπώσεις, επιγραφές, επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά φυλλάδια, μενού και καταλόγους εστιατορίων, μπλοκ, φάκελους, προσκλητήρια, ποιοτική εκτύπωση καμβά για διακόσμηση του χώρου σας, αυτοκόλλητα βινύλια και εκτύπωση πλότερ.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς με βάση τον χαρακτήρα και το ύφος που θέλετε να δώσετε την επιχείρησή σας με πλήρη γραφιστική υποστήριξη στον σχεδιασμό της μακέτας θέλετε.

Όλα αυτά τα χρόνια μάθαμε πολλά και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε ακόμα περισσότερα. Στόχος μας θα είναι πάντα η βελτίωση σε όλα τα επίπεδα και θα συνεχίσουμε να εξελισόμαστε σε όλους τους τομείς.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε από κοντά ή και να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να μας δώσετε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε παρέα!

 


 

Αρχική
To top
Φίλτρα